Trening uke 44Mandag: Skole og jobb i dag, og ingen trening dessverre.

Tirsdag: Spinning med OSI på Domus. Først 6x4 min drag i sone 3, 4x4 min i sone 4 og to korte max spurtdrag til slutt. Halvannen time totalt Henta også min nye, bad ass tempohjelm (se bilde) på posten. Nice!

 

 Onsdag: Spinning på Centrum athletica. Halvannen time med sone 1-2-3.

Torsdag: Hadde lang dag på skolen, og fant det naturlig å dra hjem og spise kanelboller.

Fredag: syklet fra stovner til like ovenfor Døli i Nittedal og hjem igjen. Ganske nøyaktig 5 mil, og turen tok 1 time og 55 minutter. I hovedsak rolig, men kjørte noen tempodrag og to spurter. Veldig ustrukturert, men deilig å bare kjøre på feeling og drite i pulsklokke. Deilig å trene ute fortsatt, selv om føttene burde hatt vintersko.

Jeg gikk forresten litt bananas på bikeshop i dag, og kjøpte rulle(man må jo se kul ut før temporitt!), litt vinterklær og sigma 2209 med utstyr til to sykler. Da kan jeg analysere(ser hvertfall veldig tøft ut på pcen) treningen min. I tillegg er det veldig greit med fartsmåler på temposykkel.

Lørdag: syklet til og fra jobb, 13km hver veg fra Stovner til Storo. Brukte i underkant av en time på de 26 kilometrene.

 Søndag:Ny treningsøkt på domus: Varmet opp 30 minutter på spinningsykkelen, før jeg gikk over til styrke. Som du kan se, er jeg ganske svak i musklene, så prøver å bli litt sterkere. Vil likevel ikke prøve å trene for tungt og kort, så jeg kan opprettholde litt kondisjon i musklene. I overkroppen er det bare litt vedlikehold for å se kjekk ut. ; D

Knebøy:60kg 6x4

Kne-curl: 30kg: 8x4

Beinpress: 120kg: 8x4

Utfall: 11kg hantler: 8x3(på hvert bein)

Franskpress: 11kg hantler: 8x3+1x5

Biceps curl: 9kg hantler: 8x4

Rygghev: 8x3

Mage og ryggøvelser

20 minutter effektiv svømming

Roa ned med 20 minutter badstue.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits