Trening uke 45Ferdig med uke 45, uten at så mye action har skjedd. Er ganske tom for motivasjon, så har blitt litt amputert uke.

Mandag:skikkelig stressende dag, med skole og jobb, og ingen trening.

Tirsdag: Lang dag, som endte med én og en halv time spinning med 4x6 minutter drag i sone 3 og 5x4 minutter stigningsdrag fra lav til høy sone 4,

Onsdag: Langkjøring på centrum som ble halvannen time i sonene 1-2-3. Tok det litt pent idag, for å ta meg inn.

Torsdag: Fikk endelig kjøpt rulledekk(så kan utedekkene fortsette livets glade dager i boden), og hadde en halv time her: Forøvrig kult med familiebilder på siden!

Fredag: Jobbet fra relativt tidlig til sent, så hadde ikke til noe sykkeltrening.I tillegg var det snøvær og ingen jobbsykling, så ble isteden en halvtimes joggetur før jobb. Skikkelig deilig for kroppen, og følte meg veldig opplagt resten av dagen. Desverre har jeg noen kranglete tær, så blir ikke jogging alt for ofte.

Lørdag: Tok terrengsykkelen til jobb, siden mesteparten av snøen var borte. Merket jeg hadde savnet utesyklinga, selv med kulde og sørpe. Håper det er bart føre utover, så jeg kan sykle ute i tillegg til spinning! De ca 25 kilometrene ble nok en gang tatt på ca 60 minutter.

Søndag: Ble en daffedag med halvtime rulle foran pcen, før det ble cupfinale, så blåste av hele styrketreninga.

Håper på nok snø i skiløypene fremover, så jeg får trent litt ute igjen! Dessuten møter jeg på første eksamen på torsdag, så blir en utfordring å holde mengden oppe. Har heller ikke fått vært på Torshov sport og fått justert sykkelen, så må gjøre dette etter eksamenene mine. : )

Totalt 6 timer trening.(3 timer spinning, 1 time utesykling, 1 time rulle og 30 min jogging)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits